A boldogság az egyik legszebb dolog, amit kívánhatunk! – Csőke Bea divattervező

Posted on Posted in Trendelő

Azt mondják, hogy művészet az, ami képes magára felhívni a figyelmet. Csőke Bea divattervező a tervezést a “szárnyaló művész” és a “földhözragadt mérnök” kettősségét ötvözi alkotásaiban. A biztos nőiesség  és a letisztult elegancia társulása az alig észrevehető részletekben, gondos tervezéssel és a kivitelezés aprólékos precizitásával.

Modelljei szépségén túl azok  hordhatósága is alapvető szempont számára. Így alkotásai nemcsak, hogy figyelemfelkeltőek, hanem érték teremtőek mindazok számára, akik ezen folyamat részesei lehetnek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bea ruhaipari mérnökként diplomázott 1996-ban.

Pályája kezdetén elsősorban mérnökként a gyártásszervezésben dolgozott. Az idő előrehaladtával azonban egyre inkább előtérbe került kreativitása, az önálló alkotásra való vágya és képessége.

 

drapprózsás

2003-ban a LA DONNA magazin szakírójaként a divatrovatot szerkesztette. Később fokozatosan fogalmazódott meg benne az önálló tervezői pálya gondolata, és egyedi alkalmi ruhák tervezésébe kezdett.

Ruháinak a BE Attractive márkanevet választotta, melynek kettős üzenete van:

„Egyrészről célom, hogy aki viseli az általam tervezett ruhákat, még vonzóbb és csinosabb legyen. Másrészről szerettem volna, hogy saját nevem is megjelenjen a márkanévben, ugyanis a Beáta jelentése boldog. Úgy gondolom, hogy a boldogság az egyik legszebb dolog, amit kívánhatunk a másiknak. Én pedig szeretem boldog és elégedett emberekkel körülvenni magam, miközben rólam is elmondható, hogy boldog vagyok, mert azon kevesek közé tartozom, akik nemcsak álmodni tudják a szépet, hanem képesek rá, hogy meg is valósítsák azt. Hiszem, hogy egy jól megtervezett ruha, hozzáértő kivitelezéssel bárkivel csodát tehet.”

 

ezustkigyos copy

A BE Attractive Divatstúdió tervezőjeként elsősorban esküvői ruhák, menyecskeruhák, báli ruhák, alkalmi kosztümök tervezésével arra törekszik, hogy a stílusos eleganciát, nőiességük felvállalását erősítse igényes megrendelőiben.  Egyedi ruháinak értékét nemcsak az adja, hogy csupán egy készül belőlük, hanem hogy ez pontosan a viselője méreteire, de legfőképpen egyéniségére van szabva, ezáltal is kiemelve a NŐ és sok esetben az alkalom abszolút megismételhetetlenségét.

BE Attractive divatstúdió

Szentpéteriné Csőke Beáta
(ruhaipari mérnök, divattervező, stílustanácsadó)

Cím: 1116, Budapest Sztregova u. 22-28. 4/8.
Tel: (70) 206-9292
(Elõzetes idõpontegyeztetés szükséges!)
E-mail: info@beattractive.hu

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:
Buszok: 114, 214, 103
Villamosok: 18, 41, 47.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

One thought on “A boldogság az egyik legszebb dolog, amit kívánhatunk! – Csőke Bea divattervező

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük