Sztárok modellszerepben

Posted on Posted in Trendelő

Változásra készülnek televízióból és színpadról jól ismert személyiségek. Bánhidi Petrát, Pataki Zitát, Polyák Lillát és Homonnay Zsoltot új szerepben láthatjuk idén május 2-án, mikoris egy fiatal divattervezőnő, Hrivnák Tünde Változás címet viselő 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját mutatják majd be a nagyközönségnek. 

**************************************

Bár a kiemelt szereplők mindennapjainak része a divat, modell szerepre mégis a By Me egyedi és különleges, magyar motívumokkal díszített kollekciója miatt vállalkoztak, így a májusi bemutatót egy kétnapos felkészítő tréning előzte meg, ahol megtalálták számukra a frizura, smink és kiegészítők összhangját, s ahol a sajtó kiemelt képviselőit szakemberek avatták be 2011 meghatározó divattrendjeibe.

Felkészülés a Változásra – A színfalak mögött

Noha a reflektorfény néhányak életében része a mindennapoknak, új szerepkörben mégis mindig más értelmet nyer a rivaldafény. Bánhidi Petra, a népszerű argentin tangó táncos és tanár fellépései során gyakorlottan kápráztatja el közönségét, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt élete musical színészekként javarészt a színpadon zajlik, Pataki Zitát pedig estéről estére láthatjuk kamerák kereszttüzében a televízió képernyőjén. Idén azonban e híres és elismert személyiségek más oldalukról is megmutatkoznak: egy fiatal divattervező, Hrivnák Tünde ruháiért egy estére modell szerepbe bújnak.

bymevaltozas_lead.jpgA divattervezőnő ruháinak fókuszában az elegancia és nőiesség áll, melyet a finom vonalvezetés és a jellegzetes, hímzett magyar motívumok tesznek kivételessé. A bemutatóra felkért sztárok mindennapjaikban is szívesen viselik ezeket a darabokat, így örömmel vállalkoztak arra, hogy bemutassák a By Me 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját.

„Büszke vagyok arra, hogy olyan művészek közreműködnek a bemutatóban, s hordják szívesen a ruháimat, akik sok éves szakmai tapasztalatukkal és személyiségükkel értéket képviselnek a hazai hírességek világában” – mondta Hrivnák Tünde, a By Me kollekciók tervezője. „A ruhák tervezésénél alapvető szempont, hogy a darabok összhangban legyenek viselőjük személyiségével, s ezt a fellépők segítségével nagyon jól tudjuk majd érzékeltetni a bemutatón” – tette hozzá a tervező.

A modellszerepre egy kétnapos felkészítő tréning készítette fel a szereplők 3 héttel a bemutató előtt Székesfehérváron, a Hotel Magyar Király falai között, ahol szakemberek hangolták össze mintegy főpróbaképpen az egyes darabokat kiegészítőikkel, találták meg mindehhez a tökéletes frizurát és sminket.

bm_b.jpg

Trendek a kifutón

A nőiesség és természetesség évek óta egyre fontosabb szempont a divat minden területén. Ezért a frizurákba is egyre több finomság kerül, a bemutató során pedig a modellek hajviseletét is a nőiesség, a letisztult vonalak jellemzik majd, összhangban Hrivnák Tünde ruháinak finom vonalaival. Cipők tekintetében ugyancsak az elegancia dominál, feldobva a tavaszi-nyári divatszínekkel, s az idén is trendinek számító fekete tüll-háló is megjelenik e kiegészítőkben. A fellépésre készülő hírességek pedig nem csupán ruhákat és cipőcsodákat, de az azokhoz illő ékszereket is felpróbálták az egyes darabokhoz, így kaphattunk képet arról, hogy az egyediség mennyire meghatározó eleme az ékszerdivatnak is.

A sztárok Változás-ra való felkészülését Bergmann István cipőtervező, Kucsera Zsolt mesterfodrász, Hancz Marianna sminkmester, Kriegl Melinda PowerPlate edző és Szórád Patrícia stylist segítették.

Fotók: Backstage – Motyovszki István, Katalógus – Kőhalmi Péter 

ByMe

0 thoughts on “Sztárok modellszerepben

  1. Jó, hogy mindig vannak új ötleteitek a VÁLTOZÁS megvalósítására.
    Új helyszín: a Budai Vár? Egyre jobban furdal a kíváncsiság…

  2. Kedves kicsifalat!
    Mielőtt bekapnád saját magad, előtte olvasd el a cikket, majd egyre fokozódó éhséggel vigyázó szemedet az oldal hirdetéseire vesd, és rögtön sokkal okosabb leszel.

  3. Azt, hogy a nagyközönségnek, egy picit vitatnám, életemben nem volt még olyan rendezvény ezen kívül, ahova nem tudtam bemenni, mert nincs hely 🙁 Biztos jó volt, csak ezt furcsállom borzasztóan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük