Marcipán – szívvel

Posted on Posted in Életmód

marci_b.jpgUgye nem utolsó szempont, ha a választásnál tudjuk, milyen előnyökkel számolhatunk az ízvilág és szemet gyönyörködtető látvány mellett?  Ez a fantasztikus csemege tartalmaz számos, a test számára fontos ásványi anyagot, segít a jó közérzet elérésében és természetesen egy nem elhanyagolható szempont: nagyon finom! A Királyi Desszert Marcipán Kft. az év minden időszakából összegyűjtötte a zamatos gyümölcsöket, amelyeket aztán különleges borokkal, mézes pálinkával tesznek igazán ízletessé. A cég termékei egyedülállóan, 69%-ban tartalmaznak mandulát, ezzel biztosítva az igazán karakteres és maradandó kulináris élményt.

A Királyi Desszert Marcipán különlegességei a húsz féle ízesítésben, aszalt gyümölccsel töltött marcipánok, vagy a különféle magvakkal „elvarázsolt” csodák is. Itt kell megemlíteni az igazán egyedül álló mákos és konyak meggyes marcipánt is…

Sokan úgy gondolhatják, hogy manapság egy számítógép által vezérelt automata készíti a Királyi marcipánt is: egyik végén beteszik a mandulát, a másik végén pedig kiemelik a kész végterméket. A Királyi Marcipán Kft. szakított a modern gépesített iparral, és meghagyja a manufakturális eszme értékét, a saját kezű előállítást annak sajátos szépségével. Igen, ez a sok-sok finomság egyenként, kézzel készül. Csupán az alapanyagot adó mandula kerül csak gépi feldolgozásra – az ízesítés és a formázás szorgos és ügyes kezek munkáját dicséri. 

marci_st.jpgA saját kezű előállítás örömét megosztani a cég lehetőséget ad arra, hogy bárki velük együtt formázza kedvenc édességét, ízlésének megfelelően töltve és színezve! Ragyogó programlehetőség céges összejöveteleken, különböző rendezvényeken kipróbálni a marcipánkészítés minden csínját-bínját. Emellett a Királyi Marcipán termékei a legkülönfélébb igényeket is kielégítik. Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy bármilyen alkalomról, a kézműves csapat minden rendezvényen képes csodálatos marcipán szigetekkel elvarázsolni a jelenlévőket.

A fesztiválozó közönség körében már több éve ismert és közkedvelt termék az a kézműves marcipándesszert, amit kizárólag A Királyi Marcipán manufaktúra készít Magyarországon, ezzel védettséget élvezve és biztosítva a desszertek egyediségét. A tavalyi év során a bonbonok fesztivál díjat is nyertek köszönhetően a nagy közönségsikernek.

Összegezve, azt hiszem, kedves olvasó, hogy mostanra mindketten elhatározásra jutottunk: vásárolunk egy kis nassolnivaló marcipánt. És itt nem a színes mesefigurákra gondolok…

marci_st2.jpg

“Cégünk szeretné bővíteni a megjelenését, lehetőséget adva az exkluzív nívós szállodáknak, éttermeknek, kávázóknak, hogy a képen látható kínáló egységekkel bővítsék szolgáltatásaikat.

Segítünk a látványos megjelenés kialakításában és a termékek feliratozásában – amely fontos támpont a választásban, hiszen a vásárlók ezek alapján tudják melyik termék milyen ízesítésű. A termékek kihelyezése mellett katalógusokat is adunk, ahol ízléses fotók ismertetik a desszertek összetevőit és ízanyagait.”

http://www.kiralyimarcipan.hu/

 

 

0 thoughts on “Marcipán – szívvel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.