Kezünkben a sorsunk

Posted on Posted in Életmód

Szeretettel köszöntöm a test – LÉLEK – tudatosság szigetén!

Személyiségelemzéssel segítek a hozzám fordulóknak a különböző kérések (kérdések) megválaszolása (ok-okozat feltárása) tekintetében.

bcz_p.jpgPéldául: Milyen pályát válasszak?  Miért van szakadék gyermekem és én közöttem? Miért nem megfelelő az emberi kapcsolataim? Miért nem működik a párkapcsolatom? Megfelelő munkatársat választottam? Vagy csak egyszerűen nem érzem jól magam, miért? 

Alkalmazott módszereim: kézíráselemzés, rajzelemzés, numerológia, kronobiológia (pszichogenetika), önismereti tréning, team építés, állapot követés, Identity interaktív társas beszélgetés.

Amit garantálhatok: a feltöltődés, a jó kedv, az „aha” érzet megvalósulása, és nem utolsó sorban az előre mutató tendencia (klienseim visszajelzései alapján). 

Borsiné Cziráki Rita grafológus – lélektréner, írásszakértő.

bcz_logo.jpgE-mail: rita@irasvizsgalas.hu

Tel.: +36/20 442 5806

www.irasvizsgalas.hu     

(X)

6 thoughts on “Kezünkben a sorsunk

  1. Olyan időket élünk, hogy muszáj azzal foglalkozni mi lehet a dolgok mögött! Mert a dolgok maguk néha igen csak ijesztőek!

  2. Engem helyes útra terelt anno amikor elmentem egy szakértőhöz, aki segített rávilágítani a miértekre.

  3. 12 éve van sikeres vállalkozásom és sokan kinevettek amikor valakit a számadatai alapján vettem fel. Az idő engem igazolt

  4. Születési dátumból személyiségtípusok meghatározása, testi-érzelmi-szellemi energia felhasználásmódja és az ezeknek megfelelő aktivitás, nevek betűinek számértékéből foglalkozás és képességek meghatározása, kínai horoszkóp állatjegyeinek alapján összeférhetőség a társakkal…kizárólag, ha hiszel bennük!
    Ha nem, hagyd másra az áldozatot!

  5. hunfia [7] : Nem igaz. Kfcndfc azt szajkozza amit te vlnahonaan kopizte1l, vagy utasite1sra teszel fel. Az me1r legatye1sodott senki. A legujabb bejegyze9se9be is olyan ke9pet tett be ” irtje1k egyme1st” megjegyze9ssel amelyik 56-ban ke9szfclt a Kf6zte1rsase1g te9ren e9s 20 e9ves fiatalembereket ve9geznek ki e9ppen.Nyugati ujse1gban jelent meg elf6szf6r, nyugati ujse1girf3 fe9nyke9pezte.Figyelj kiskakukk! Pofe1tlanul idejf6ssz mocskolodni, holott azt ige9rted nem foglalkozol velem, sem a ke9kemmel. Szakadj le te megmondok megmondoja.Okostoje1s.! Irok neked me9g rosszabbat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük