Két éves az Aura Krono Studió

Posted on Posted in Maholnap

Immár két éve, hogy megnyílt az Aura Krono Stúdió Zuglóban. Talán első hallásra furcsa hangzású lehet ez az elnevezés. Leginkább a Krono lehet idegen, de aki megfordul az intézményben, hamar megtanulja és meg is érti ezt a nevet.
Vajon mire utal a Krono a stúdió elnevezésben? Természetesen az időre, de ezen is túl a kronobiológiára, aminek oktatása minden szinten megtalálható itt.
A kronobiológia segítségével energetikai oldalról ismerhetjük meg az emberi tulajdonságokat, s nem csak önismereti téren nyújt segítséget, hanem az emberi kapcsolatok megértésében is. Ma már az élet sok területén használják az eredményeit a sikeres együttműködések növelésében (pl. családi kapcsolatoknál, munkahelyen, vagy akár a sport területén). kronokép1
A születési dátum alapján megismerhetjük alapadottságainkat, aminek segítségével könnyebben kerülhetünk összhangba önmagunkkal és környezetünkkel egyaránt.
Az aura szó jelentése talán egyszerűbb, és ismertebb!
Egyes felfogások szerint ez egy színes körvonal, vagy inkább összefolyó körvonalak összessége, amit az emberek és tárgyak bocsátanak ki magukból. Az emberek esetében ezt a csakrák közvetítik, s mindent átható energiamezőt vagy életerőt jeleznek.
Normális körülmények között az aurát csak néhány ún. pszichikus képességekkel rendelkező egyén láthatja.
Születésünkkor a magzatburkot felcseréljük a testünket védelmező, szabad szemmel nem látható energiamezőre, az aurára.
Úgy mondják, hogy az egészséges aura úgy veszi körül a testet, mint egy második bőr és több funkciója is van. Az energiamező színe árulkodik aktuális lelki-testi panaszainkról. Ha a körülöttünk lévő energiamező sötét színű, biztosak lehetünk benne, hogy komoly harcok dúlnak a lelkünkben. Az erős, ragyogó színek azt jelzik, hogy az ember teli van energiával. Ha tompák a színek, vagy matt az aura, akkor valószínűleg kevés az illető energiája, vagy valamilyen problémával küszködik.
A csakrák színei megegyeznek a szivárvány színeivel, és forgó mozgásuknak köszönhetően egy mozgó kerék benyomását keltik. Az aura csakráinak feladata, hogy vitalizálják a fizikai testet, és biztosítsák az aurarétegek közötti energiaátvitelt. Ha valamelyik csakra le van blokkolva, akkor a test nem kap elég energiát, így meggyengül az immunrendszer, végül pedig betegség alakul ki.
Bármilyen szinten is van az energia háztartásod, az Aura Krono Stúdió segítséget, fejlódési lehetőséget tud számodra adni. Programjai szervezésekor a holisztikus szemléletet, a test-lélek-szellem szentháromságának összehangolását tartja szem előtt.
Ha egy rendszerben az energia blokkolva van, akkor az energia áramlása csökken, vagy megszűnik. Ha ezek a blokkok túl erősek, az egyfajta minimum életszintet jelenti azon a területen, és ilyenkor megjelenik a depresszió. A blokkolt energia máshol próbál kitörni. Pl: egy indulat elfojtása a rohamos kitöréshez vezethet.
Ha ezeket a blokkokat feloldjuk, akkor az ember tökéletes egységben lehet önmagával, a környezetével, és mindennel, legyen az a belső, vagy a külső világban. Számunkra az elérhető legtisztább formája az energiának a szeretet (fény, bölcsesség, szépség, boldogság, stb. attól függően, hogy hol nyilvánul meg).
Az Aura Krono Stúdióban minden adott, hogy a veled született adottságokat a legjobb formába hozd. Olyan módszereknek, terápiáknak ad otthont a stúdió melyek egyéni módon szolgálhatják a résztvevő boldogulását. A testkezelések, a jóga, a tai chi, a meditáció, a horoszkópállítás, a családállítás, a táplálkozási tanácsadás, a mentál terápia, a kapcsolódás tréning, az asztrológia, a kanga tréning, a Tarot szimbólumainak elemzése: mind-mind ennek az egységnek a létrejöttét szolgálják. kronokép
Több területen egyéni konzultációra is van lehetőség. Érdemes nézni a honlapot: www.aurakronostudio.hu . A programokkal és az oktatókkal is meg lehet ismerkedni, informálódni az érdeklődési körünk szerint. Itt az új év, néhány újévi fogadalmat érdemes valóra váltani! Érezzük magunkat jobban!

– gyp –

4 thoughts on “Két éves az Aura Krono Studió

  1. Nagyon izgalmas a cikk, ezáltal a téma is. Gratula a létrehozóknak, meg az ott dolgozóknak
    egyaránt. Jó egészséget kívánva boldog újévet kívánok mindenkinek.
    cs.b.

  2. Érdemes a stúdióba ellátogatni, egyre több program várja az érdeklődőket! És egyben biztosak lehettek, a legjobbakat gyűjtötte össze a stúdió az előadók és programok tekintetében!!!

  3. Kevés ilyen hely van, vagy talán egy sem. Jó oda bemenni, ott lenni, már az maga megnyugtató. Külön öröm, hogy egészen más, de “kézzelfogható” szemszögből ad támpontokat, vezérfonalat az egészségesebb élethez. Ebben az őrült külső közegben ez nem kis dolog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük