Innovatív formák – design radiátor

Posted on Posted in Trendelő

Egy lakás felújításnál, építkezésnél komoly szempont, hogy a radiátort hova helyezzük el. Ráadásul sokszor arról is gondoskodni kell, hogy ne látszódjon a nem éppen esztétikus fűtőberendezés. Nos, ennek vége! Ma már a lakberendezési koncepcióhoz lehet igazítani a korábban csupán fűtési funkcióra használt elemeket. dedalo-design-radiator_120x160

Napjainkban már nem csak energetikai szempontok szerint tervezik meg a radiátorokat, hanem esztétikailag is ügyelnek arra, hogy ne unalmas, funkcionális tárgyakként kerüljenek be egy-egy lakótérbe.

Igazán tetszetőssé lehet tenni a kiválasztott helyet, bármely modern lakberendezés része lehet egy design radiátor. Térelválasztó, előszobafal, sőt kő, üveg, valamint tükör radiátorok is léteznek.

Több radiátorokat gyártó cég is tervezteti az új modelljeit, nem túlzás azt mondani, hogy önálló funkcionális művészetté fejlődött a korábban csupán a fűtési funkciót ellátó iparág. Teljesen új lehetőségeket nyitottak meg azok előtt, akik valami egészen egyedi megoldást szeretnének otthonukban alkalmazni.

dress-design-radiators5_120x160

Amennyiben építkezés, lakás átalakítás előtt áll feltétlenül tekintse át kínálatunkat, és keressen minket a megfelelő szaktanácsadásért!

www.design-radiator.hu

(X)

One thought on “Innovatív formák – design radiátor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük