Fürdőruha? Naná!

Posted on Posted in Trendelő

Az, hogy ki mit választ, egy- vagy kétrészes fürdőruhát személyes kérdés. Viszont kötelező odafigyelni a ruha anyagára, a megfelelő kiegészítőkre, vagy éppen alakformálásra! Ne legyünk álszentek, ezek bizony nagyon is fontos dolgok… mert a tuti forma nem mindenkinek adatott meg, a gyártók viszont arra törekednek, hogy mi nők jól érezzük magunkat a bőrünkben, a férfiak pedig a bőrünktől.

Viccet félretéve, nincs olyan magazin, aki ne vette volna elő a strandszezon beharangozásához szükséges kellékeket, nézzük, mit ajánlanak?

Először is, a fazon. Hál istennek a magasan szabott alsók ideje egyértelműen lejárt, és úgy tűnik, nem engedjük visszatérni. 2012 egyértelműen a csinosítás jegyében zajlik. A legegyszerűbb egyrészesre is kerül valami plusz, valami extra, amitől a biztonsági játékosok is különlegesebbnek érezhetik magukat.

Egy karika, egy masni, vagy egy megfelelő helyen lévő csavarás csodákra képes!

egyreszesek.jpg

Az ember azt gondolná, hogy a kétrészesek küldetésének (elégedettség + szépség= jóérzés) beteljesítéséhez elegendő kétrészes mivoltuk. Nos, természetesen semmi nem elég, soha. Mert ha kétrészes, lehet pántos, alacsony szabású, masnis vagy csatos, csajos vagy nőcis, és természetesen ugyanúgy, mint egyrészes társainknál kosaras, varrott, megerősített, hjaj, sok mindenre kell figyelni.  

ketreszesek.jpg

A minták idén a fagyiszínekkel operáló geometrikus modellek mellett a virágminta levehetetlen tényét is őrzik az előző évekből, rendületlenül.

A következőkben a kiegészítőkről is szót ejtünk, kiegészítő alatt pedig a rendkívül hasznosnak bizonyuló tunikák, strandruhák papucsok, kistáskák, napszemüvegek és hasonló kihagyhatatlan tárgyakat értem. A kiskutyák, slusszkulcsos pasik, vagy utasbiztosítások nem ide tartoznak…

Luca

 

 

0 thoughts on “Fürdőruha? Naná!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük