Csak fitten, sportosan!

Posted on Posted in Egyéb kategória

Dr. Jenes Klára Reumatológus Főorvos véleménye az E-FIT gépről és edzésformáról!

Az E-Fit EF-1280-as géppel végzett edzéseket követően az a véleményem, hogy az electro-myo-stimulation-t alkalmazó tréning a teljes test egyidejű stimulációja, az összes izomcsoport egyidejű edzése révén jelentősen lerövidíti az edzésidőt. Az EMS technológia, aktív gyakorlatokkal kombinálva az izomfejlesztést és a zsírégetést egyidejűleg segíti.

fitt2.jpg

Mindezekre az ízületeket kímélve van lehetősége a harántcsíkolt izomzatnak. A teljes test egyidejű ingerlése mozgásszervi megbetegedések esetén a beteg izomcsoport gyógyulását könnyíti, elősegíti, sportsérülések, rándulások, gerincműtétek rehabilitációs kezelésében javasolt – a gyógyászatban jelenleg is széles körben alkalmazott – szelektív ingeráram terápia hatását felül múlva.

Életkortól szinte függetlenül ajánlható izomerősítésre, zsírégetésre, alakformálásra, cellulitis elleni küzdelemben, valamint a mozgásszervi megbetegedések utókezelésében is.

Egyénre szabottan, személyre szabható pulzus mélységgel egészség megőrző ill egészség helyreállító programként is ajánlható, mint súly nélküli edzésforma.
Korszerű, higiénikus, esztétikus kiegészítőkkel felszerelt az EFIT „edzés módszer”.

Aki kedvet kapott itt kipróbálhatja:

E-Fit Szentendre

2000 Szentendre, Dunakanyar krt. 7.

Telefonszám: 06(30)524-8586

(X)

fitt3.jpg

One thought on “Csak fitten, sportosan!

  1. I feel very misled and betrayed. When I searched for “grumpy” right now I was looking for Disney video clips. Instead I get all this nonsense about SEO and domain investing! Hi ho … hi ho …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük