Az egészségre szomjazók kedvence: A Tündérvíz

Posted on Posted in Életmód

Nos, pí-vizet egy Japánban már negyven éve kifejlesztett technológiával lehet szűrés útján előállítani. Az eljárás lényege, hogy ún. rendezett molekulájú vizet biztosítunk a szervezet számára. Az emberei szervezet élő sejtjei csak a megfelelően steril és rendezett molekulájú vizet tudják hasznosítani. Az ilyen minőségű víztől az élő test működési folyamatai gyorsabbá és hatékonnyá válnak. Ez különösen egy-egy beteg folyamat leküzdésében nagyon fontos a szervezet számára.

tunderv.jpg

Bizonyított tény, hogy az emberi test a tiszta pí-víz hatására akár 50%-kal hatékonyabb működéssel reagálhat. Gondoljuk csak bele, szervezetünk 70 %-a víz, míg agyunk több, mint 80%-a az! Ugye, hogy nem mindegy, hogy ebbe a vízháztartásba milyen minőségű vizet viszünk be?

Egy másik fontos kérdés a víz pH értéke. A legtöbb betegségek okozó baktérium melegágya a savas környezet. A mai műanyag világban, előre gyártott élelmiszerek, tartósítószerek fogságában ki ne érezte volna, hogy ég a nyomra! A pH érték mérőszáma 0-14 közötti skálán mérhető, és 7 felett kedvező szervezetünk számára ez az érték. A 8 feletti bázikus érték nem csak egészséges és szép testet biztosít, hanem képessé teszi az embert nagyobba testi és lelki teljesítményekre is!

Hangsúlyos kérdés még egészségünk szempontjából, hogy a szervezetünk ‘kályhájából’ az égéstermékek salakanyai kikerüljenek, ehhez pedig oxigén kell! Az oxigénnel dúsított víz önmagában nem csodaszer, de segít a méregtelenítésben és a vitalitás megőrzésében.

Akinek fontos mindez, hangsúlyt fektet arra, hogy milyen vizet visz be a szervezetébe, annak igazán kedvező választás lehet a magyar Tündérvíz! Immár nyolc esztendeje, egy innovatív magyar cég, a bioboltokban, viszonteladói hálózatában forgalmazza a mélyfúrással nyert , megfelelően kezelt, alacsony ásványi anyag tartalommal rendelkező, természetes, palackozott vizét.

Budapesten és környékén (25 km-es vonzáskörzetben), valamint több vidéki lerakat közelében akár házhozszállítással is ki tudják vevőik igényeit elégíteni.

Egyéb információ: www.tunderviz.hu

(X)

 

0 thoughts on “Az egészségre szomjazók kedvence: A Tündérvíz

  1. Én már régebben olvastam erről a vízről egy blog bejegyzésben nagyon jókat írtak róla, én is vásárolom. Ha belegondolunk nagyon nem mindegy, hogy mit iszunk!

  2. Sajnos érintett vagyok a témában, bizony a rákos sejteknek nem mindegy, hogy milyen vizet kapnak! Örülök, hogy magyar megoldás is létezik, tényleg nem mindegy mit iszunk!

  3. Emoto Masszáru japán tudós megfagyasztotta a Föld különböző helyeiről nyert víz cseppjeit, megvizsgálta azokat elektronmikroszóp alatt, és felvételeket készített róluk. Az energo-információs szennyeződéstől megtisztított víz csodálatos kristályszerkezetekbe rendeződik, ha tiszta forrásból merítünk, ott a harmonikus forma természetes. Ha romboló gondolatformák vannak körülötted, az előtted álló pohár víz /akár Tündérvíz/ szerkezete is romlik.
    Fő a pozitivitás! Jó tanács: bögrédre írd rá: szeretet…

  4. Katus ezt én is hallottam valahol, de jó volt megint eszembe juttatni, mert sokszor kimegy a fejemből. Mondjuk én nagyon hiszek benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük